radosť tvoriť.

Adventný veniec na dvere • súťaž s BellaRose.

Zvianočnieva sa isto a rýchlo. Tak kedy je lepší čas začať aspoň rozmýšľať nad Vianočnou výzdobou ak nie týždeň pred adventom a navyše aj presne mesiac pred Štedrým dňom ?

Čím skôr začnete premýšľať a plánovať na sviatky tým viac pokoja na duši budete mať. Pečením vianočných maškŕt si rozvoniate celý domov. Už len nápad tak skoro čo komu darujete pod strom nevyvolá stres a zháňanie ideí a darčekov na poslednú chvíľku. Vianočná výzdoba u vás doma vytvorí tú hrejivú atmosféru plnú sviatočnej pohody. Lahodná horúca čokoláda k tomu medovníky a už len zapáliť voňavú sviečku, zapnúť vianočný film či otvoriť dobrú knihu. Vianoce sú o atmosfére, ktorú si vytvárame sami pre seba, ale aj pre ostatných. Len vďaka nej môžeme prežiť sviatky pokoja v pokoji. fakt.

U nás už stromček aj ďalšie dekorácie v obývačke sú vyložené už týždeň. Chcem si Vianky užiť čo najdlhšie. Á máme dobu zvykania, aby Eliáš mal čas ”spoznať” dekorácie. 😀 Zatiaľ to funguje a všetko je na svojom mieste. Voňavé sviečky, ihličie, svetielka, sob, hviezda či stromček so škatuľami pekne zdobia obývačku a Eliáša zaujíma akurát tak ten sob, aj to z diaľky. Klasický adventný ”veniec” máme už tretie Vianoce a chýba nám len taký na dvere. Zatiaľ ho je v obývačke, čakám kým suseda vyloží svoj vianočný, aby som nebola prvá sama a skoro 😀

a tuto je čosi z našej minuloročnej výzdoby.

Processed with VSCO with a6 preset

Pôjde na dvere, pretože som doň dala rolničky, aby pri každom otvorení dverí zazvonili. Postup je taký jednoduchý ako aj veniec sám. Veľmi obľubujem tento minimalistický a hlavne nadčasový dizajn, ktorý môžem využiť aj budúci rok.

Budeme potrebovať: 

  • Zlatý kruh (na stránke bellarose.sk nájdete aj hromadu ďalších kruhov v rozličných farbách a veľkostiach)
  • Károvanú stuhu vo vianočných farbách – 1m
  • 2 zlaté zvony alebo rolničky
  • Ihličie z tuje alebo inej okrasnej dreviny
  • Nožnice
  • Vlasec
  • Tavnú pištoľ

IMG_3681

Postup: 

Zo zlatého kruhu odstránime pôvodný čierny povrázok. Na kruh najprv poukladáme ihličie bez lepenia. Začíname najdlhším konárikom, na ktorý ukladáme menšie v počte asi 5-6 na každú stranu. Ich začiatky ukladáme cez seba. Odporúčam konáriky ukladať na spoj konštrukcie kruhu, aby ste ho šikovne zakryli.

IMG_3684

Konáriky spolu vlascom previažeme niekoľko krát. Na kruh pomocou vlascu /alebo pokojne použite aj stuhu, či špagát) pripevníme zvony na mieste spoja konštrukcie kruhu. Tie moje som mala doma už dlho, do vnútra som skryla rolničku. A zvončeky som zahliadla v každom supermarkete.

IMG_3688IMG_3698IMG_3693IMG_3700

Následne prilepíme tavnou pištoľou ihličie aj vlasec zvončekov o kruh.
Zo stuhy vytvoríme jednoduchú mašľu, ktorú prilepíme na ihličie do stredu.

Processed with VSCO with a6 preset

Ak chcete veniec zavesiť na dvere, z vnútornej strany dverí nalepte obojstrannou páskou háčik opačne. Na veniec ešte uviažte buď stuhu alebo špagát (veľkosť už podľa toho, v akej výške veniec má byť zavesený), ktorý zauzlíte. Stačí už len povesiť.

Ta-Dá a je hotovo !

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

ešte Vám sem dám fotky ako som stenu dala do vianočna a možno ešte čosi zmením. (: kedže veniec pôjde istotne na dvere.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

a teraz súťaž.

Získať môžete poukaz ku BellaRose vo výške 40 €.
Prebieha od 24.11.2019 do 28.11.2019 večera.

Stačí napísať komentár, kde uvediete s akým doplnok zo stránky BellaRose.sk
by ste si u vás doma vykúzlili tú krásnu vianočnú atmosféru.
každý sa môže zapojiť len raz.

Z komentárov následne vyberiem jeden, ktorý poputuje do žrebovania
s ďalšími semifinalistami od ostatných súťažiacich blogeriek.

Ešte mám pre Vás aj kód na 20% zľavu u BellaRose – RADOSTJEVOLBA
platnosť jeho je od 24.11. do 15.12.

Držím palce a už sa teším na váš výber vecičiek. (:

a ďakujem BellaRose za spoluprácu, vďaka ktorej vznikol tento článok.

Processed with VSCO with a6 preset

milé predsviatočné obdobie.

Eva

 

 

 

13 myšlienok na “Adventný veniec na dvere • súťaž s BellaRose.

  1. Na stránke sa mi páčia aj vianočné dekorácie ale osobne mám rada keď sa doplnok vie počas roka premeniť a použiť viackrát ako len na Vianoce. Príde mi to aj viac udrzatelne. Obľúbila som si drevené tácky alebo podnosy a na stránke BellaRose som našla sady troch drevených dekoračných podnosov ktoré si viem predstaviť aj ako tácky na koláče a servírovanie ale aj ako podnos napríklad na sviečky …

    Liked by 1 person

Pridaj komentár